Produse perisabile - vândute pe marginea Transfăgărăşanului

Tarabele de pe marginea drumului care traversează Carpaţii au succes garantat, indiferent de produsele pe care le vând, pentru că numărul mare de turişti le garantează vânzările necesare. Printre cei care au fost pe Transfăgărăşan zilele trecute se numără şi un publisher independent, Cetin Ametcea, care şi-a publicat pe blogul personal indignarea legată de modul în care se vând produsele tradiţionale pe Transfăgărăşan. "Una din chestiile care m-au uimit major au fost cele câteva tarabe cu mezeluri tradiţionale, aflate pe marginea drumului. Băi copii, sunt fix pe marginea drumului. Nu există frigidere sau ceva pentru niciunul din acele produse alimentare, care stau atârnate pe sfori, afară. La 30 de grade Celsius! Direct în praful de pe drum şi tonele de noxe lăsate de miile de maşini, care trec tot timpul pe acolo. Pe bune, adică nu există niciun fel de control în zonă? Dacă ar face asta în Bucureşti, cred că ar plăti amenzi şi copiii copiilor lor, nu doar ei. Dar ce e mai halucinant şi nu o să îţi vină să crezi, este că oamenii cumpără relaxaţi. Ce dacă a stat în aroma de plumb de la maşini? Sigur e bun, doar îl vinde doamna asta îmbrăcată în ţărancă, e o femeie de încredere", este mesajul făcut public după plimbarea pe Transfăgărăşan. Din fericire, şi spre binele comercianţilor de pe Transfăgărăşan, bloggerul este unul dintre puţinii turişti care-şi fac publice nemulţumirile faţă de modul în care producătorii autohtoni îşi vând produsele în zona Cabanei Capra.

 

Pin It