Îngrijirea vinului după fermentare

Prima fază de fermentare - cea zgomotoasă, în care vinul "borboloseşte" - durează 8-10 sau 12 zile, în funcţie de temperatura mediului şi conţinutul mustului în zahăr. Pe vreme călduroasă şi la un

Pin It

COLŢUL MICULUI FERMIER - Lichidarea vegetaţiei nefolositoare

Capacitatea de producţie a unor terenuri agricole este mult diminuată prin prezenţa unor plante, de regulă lemnoase, care cresc spontan, se răspândesc uşor şi pot alcătui porţiuni întinse de

Pin It

CACTUS - fracturări...

 

Pin It

CACTUS - criterii etnice...

Pin It

GURA PĂCĂTOSULUI: "Lacul Vidraru e mic copil pe lângă marea asta, tiraniană..."

Asta a fost constatarea unui argeşean cu funcţie de răspundere, ajuns prin Italia cu ani în urmă, în excursie cu un grup folcloric. Omul nu le avea cu dansul şi nici atât cu melodiile populare, dar

Pin It

CACTUS - bogatul puşcăriaş...

 

Pin It

Importanţa vitaminei C în organism!

Vitamina C este una dintre vitaminele esenţiale în lupta cu gripa în sezonul rece. Contrar credinţelor populare, vitamina C nu impiedică răceala şi gripa, dar poate reduce durata şi severitatea

Pin It

CACTUS - ungurii...

 

Pin It

CACTUS - acoperire...

 

Pin It

COLŢUL MICULUI FERMIER - Lucrări în pomicultură pe timpul toamnei

În ultima parte a toamnei, la pomii fructiferi se pot aplica, dacă timpul este favorabil, unele lucrări din cele care ar urma să se facă la sfârşitul iernii.

Tăierile în coroanele pomilor

Pin It